Bérlési konstrukció

Bérlés

A webáruház bérlés legnagyobb előnye az alacsony költségvetésű indulás. A bérlés lehetősége megengedi, hogy a vállalkozás indulásakor nem kell nagy költségeket tervezni a webáruház készítésre.
A webáruházak bérleti díja természetesen eltérő lehet, hiszen a kínált szolgáltatások is eltérőek.

Nem biztos, hogy a webáruház a megfelelő az üzleti modellünkre. Ekkor a weboldal bérlés mellett kell döntenünk. Ám ez esetben is ki kell választani a megfelelő weboldal típust.

Mire kell figyelnie bérlés előtt?

Önnek azt kell meghatároznia, hogy milyen funkciókra lesz szüksége a bérelt webáruházában! Elsősorban ez azért fontos, mert a magyarországi piacon a bérleti díjakat leginkább az szabja meg, hogy hány funkciót tartalmaz a bérelt webáruház.
Másodsorban pedig a hatékony működéshez milyen egyedi sajátosságokat kel bemutatnia és ehhez milyen szükséges funkciókat kell alkalmaznia a webáruházban.
Tehát Önnek bérlés alatt nem feltétlenül a legdrágább webáruház fogja meghozni a sikert, hanem ami a legjobban kielégíti az Ön üzleti terveit.

Milyen webáruházat béreljen?

A legfontosabb a webáruház keresőoptimalizáltsága. Mivel a webáruház bérlést csak most kezdi, fontos lenne hamar a sok látogató.

Valójában ez az első a fontossági szempont a listán hizen, bármilyen hiper-szuper webáruházat bérelhet, ha nincs látogatottsága, nem lesz vevő!


Persze egy induló webáruház tulajdonostól nem elvárás, hogy keresőoptimalizáló szakember legyen. Ez esetben meg kell bíznia egy szakértő céget, hacsak nincs egy program a webáruházba építve, ami érteni fog Ön helyett a keresőoptimalizáláshoz.       Igen, itt van ilyen program.

Támogatás webáruház bérlés alatt. A bérlési idő alatt, Önnek szüksége lehet segítségre. A webáruház egy komplex rendszer, sok-sok funkcióval. Ezek kezelését, használatát be kell gyakorolni. Ezért a folyamatos támogatási lehetősége fontos szempont lesz Önnek.

Webáruház vásárlás

Ha a bérlés konstrukció mellett tettük le a voksunkat, de bejött az üzlet, akkor bizony érdemes megvásárolni a webáruházat, így spórolva meg a bérlés díját.
Ezért nagyon fontos, hogy olyan webáruházat béreljünk, amit később meg is vásárolhatunk. Gondoljuk csak bele, hogy bérlés esetén olyan áruházat fejlesztünk, futtatunk fel, ami nem lehet a miénk.

 

A webáruház bérlés indításához kérem, kattintson ide!

Amíg a webáruház nyitáson gondolkodik, addig naponta veszíti el a napi bevételét!

Kapcsolat

2008 WEBHASZON VÁLLALKOZÁS ©