Horváth Zsolt 06 30 854-9598 ugyfel@webaruhazberlese.hu


Érdeklődjön telefonon,
vagy akár rendelje is meg!

Horváth Zsolt: 06 30 854-9598

Ha nincs ideje végig böngészni a weboldalt, szívesen válaszolunk a kérdéseire és akár itt, telefonon is elindíthatja a webáruház bérlést.

A hét minden napján, 9-17-óráig.

Kérdezz tőlünk Skype-on most!

Sikeres webáruház


Miért merek erről írni, ha nem is üzemeltetek webáruházat?
Webáruház bérlés a fő területünk és már hosszú évek óta bérlik tőlünk az ügyfeleink a webáruházukat. Voltak kudarcok és voltak sikerek. Én láttam mindegyiket, láttam az okokat és azt kell mondja hasonlóságok jellemzik a kudarcokat, és más, de szintén hasonlóságok mutatkoznak a sikeres webáruházaknál.

 

Az első akadály a sikerhez

 

Eltökéltség hiánya:

Mikor először szembesül az illető a webáruházával – pl.: egy próba webáruházat igényel – meglátja azt a sok kezelési, beállítási webáruház funkciót. Első reakciója: hát ez bonyolult. És igaza van! Nyilván nem ért még hozzá elsőre. De minden versenyképes webáruház ilyen.
Azért megpróbálkozik vele; csetlik-botlik az oldalak között. Nem sikerül egy csomó minden, nem talál meg dolgokat, beleveszik a rengetek beállításba. Feladja.

Had világítsak rá mi is történt valójában:

A webáruház lenne az ő pénzének a forrása. Ebből kell megélni, családot eltartani, kocsit venni, nyaralni, lakást venni. Ezt fél óra alatt feladta!

A komoly, nagy célokért áldozatokat kell hozni: igen is be kell gyakorolni a webáruház kezelését. Profi módon kell kezelni a pénztermelő eszközünket!

 

Téves megítélés:

Tisztázzunk egy dolgot: nem lehet kicsit üzemeltetni webáruházat, hogy „ó nekem elég lesz kevesebb, mint a nagyoknak, én a munkahelyemből élek, ezzel csak kicsit foglalkozok”. Ez nem életképes.
És itt jön az első tapasztalat megosztás: Azok a webáruház bérlő ügyfelek, akik kis kapacitással üzemeltetik a webáruházat; kevés időt szánnak rá, nem foglalkoznak a marketinggel, a keresőoptimalizálással, rendre elbuknak, még pedig fél éven belül.

Pénzt időt szánni rá. Teljes bedobással nekiállni, és megszerezni minden tudást, ami csak kell!

 

Jelek a sikerhez

Egységes tulajdonságot mutatnak a sikeres webáruházak. Ezen webáruházak bérlői láthatóan rendelkeznek egyfajta vállalkozó szemléletmóddal és legfőképpen a vállalkozói szaktudással.
Ezekből fakadóan tisztában vannak a fejlesztés jelentőségével. A sikeres webáruház üzemeltetők, jelentő része, egyedi fejlesztéseket kér.

A sikeres webáruház bérlő ügyfeleink 100%-nak van valamilyen marketing tevékenysége. Ők nem hagyják figyelmen kívül a webáruházba épített marketing funkciókat. Rászánták az időt és megtanulták használni.

Összegezve:

A bérelhető webáruházak (legalább is a Google első oldalán találhatóak) már mind tudják, amit kell; kártyás fizetés, számlázó program, mobil barát, stb.
Nem a webáruház tudása fogja meghatározni a sikert, hanem az, hogy megtesszük-e amit meg kell, vagy nem.

 

 
Amíg a webáruház nyitáson gondolkodik, addig naponta veszíti el a napi bevételét!