Horváth Zsolt 06 30 854-9598 ugyfel@webaruhazberlese.hu


Érdeklődjön telefonon,
vagy akár rendelje is meg!

Horváth Zsolt: 06 30 854-9598

Ha nincs ideje végig böngészni a weboldalt, szívesen válaszolunk a kérdéseire és akár itt, telefonon is elindíthatja a webáruház bérlést.

A hét minden napján, 9-17-óráig.

Kérdezz tőlünk Skype-on most!

Webáruház keresőoptimalizálása.

 

A webáruház több, kisebb-nagyobb és egyedülálló keresőoptimalizálási technikát is tartalmaz. A legfontosabb elem azonban a webáruház tartalmának (amit Ön fog feltölteni) a keresőoptimalizálása. Mivel Ön tölti fel ezt a tartalmat utólag így ezt nem lehet előre optimalizálnunk nekünk.

Azonban tartalmaz a webáruház egy olyan programot, mely ellenőrzi a feltöltött tartalmat és konkrét javaslatot ad a keresőoptimalizálására, konyhanyelven. Ettől tud ott lenni a Google első oldalán és ettől lesz Önnek ez a leg megfelelőbb webáruház.

 

De miért hallgatna ránk webáruháza keresőoptimalizálásában?

Amit látja mi a webáruház bérlés kifejezésre a Google első oldal, elején vagyunk, pedig itt profikkal kell versenyeznünk a helyért. Ezt a keresőoptimalizálási tapasztalatot szeretnénk Önnek is hasznosítani.

Ennek egy részét, elég nagy részét, már beépítettük a webáruházába és automatizáltuk, tehát Önnek nem kell erre figyelnie. Viszont a jó helyezést meg is kell tartani, ezért Önnek csak követnie kell azokat az instrukciókat, amelyeket a webáruházba épített, keresőoptimalizálást segítő program javasol.

 

Hogy van keresőre optimalizálva a webáruház?

A webáruházba feltöltött termékadatok alapján a webáruház összeállítja a háttérben azokat a kódrészleteket, (meta elemeket) melyeket a Google kereső figyelembe vesz a webáruház rangsorolásakor.

Az egyéb típusú bérelhető weboldalaink is ezen keresőoptimalizálási szempontok szerint vannak elkészítve.

 

Dinamikus keresőre optimalizálás

A webáruház megjegyzi, hogy a látogatók mit keresnek. Ezen adatok alapján (ezek a tényleges és valós igények) megváltoztatja a keresőoptimalizálását. Ez persze teljesen automatikus, nem rabolja az Ön idejét.

A webáruház bérlés indításához kérem, kattintson ide!

 
Amíg a webáruház nyitáson gondolkodik, addig naponta veszíti el a napi bevételét!