Horváth Zsolt 06 30 854-9598 ugyfel@webaruhazberlese.hu


Érdeklődjön telefonon,
vagy akár rendelje is meg!

Horváth Zsolt: 06 30 854-9598

Ha nincs ideje végig böngészni a weboldalt, szívesen válaszolunk a kérdéseire és akár itt, telefonon is elindíthatja a webáruház bérlést.

A hét minden napján, 9-17-óráig.

Kérdezz tőlünk Skype-on most!

Webáruház készítés, vagy bérlés

 

Sokan úgy vélekednek, hogy: én nem bérelgetek, kifizetem és tudom, hogy az enyém, ez a tiszta ügy.

És a drágább is és nem biztos, hogy lesz mögötte folyamatos támogatás, ami igencsak abban érdekelt, hogy a webáruház sikeres legyen.

A bérleti díj a webáruház készítés árának csak pár százaléka, tehát ha nem jön be az üzlet, bármilyen oknál fogva is a veszteség lényegesen kevesebb lesz.

Mikor kell webáruház készítés mellett letenni a voksot?

Természetesen lehet az értékesítési folyamatban olyan speciális rész, ami nincs beépítve egy bérelhető webáruházba. Vannak esetek, amikor muszáj webáruházat egyedileg elkészíteni. A bérlehető webáruházakba ugyanis nem nagyon építenek be olyan funkciókat, melyek rendkívül speciálisak. Egy, vagy egy bérlő sem használná ki a webáruház bérlés alatt, így nem hozná be az árát. Ám lehet egyedileg is a bérelt webáruházat fejleszteni.

Én azt javaslom, hogy akkor döntsön a webáruház készítés mellett, ha nem talál olyan bérelhető webáruházat, amely tartalmazná az Ön igényeihez szükséges tudást.

 

A webáruház készítés ára 160-200.000Ft - lásd: webáruház árak

 
Amíg a webáruház nyitáson gondolkodik, addig naponta veszíti el a napi bevételét!