Horváth Zsolt 06 30 854-9598 ugyfel@webaruhazberlese.hu


Érdeklődjön telefonon,
vagy akár rendelje is meg!

Horváth Zsolt: 06 30 854-9598

Ha nincs ideje végig böngészni a weboldalt, szívesen válaszolunk a kérdéseire és akár itt, telefonon is elindíthatja a webáruház bérlést.

A hét minden napján, 9-17-óráig.

Kérdezz tőlünk Skype-on most!

Weboldal bérlés

 

Azért éri meg bérelni a weboldal, mert több mint 8 évi bérleti díj fedezi a weboldal elkészítési árát. Tehát egyszerűen nem éri meg nagy tudású weboldalt készíteni és megvásárolni, ha ilyen olcsón lehet weboldalt bérelni.

Nem csak webáruház bérlési igényeket elégítünk ki. Több weboldal típust is előre elkészítettünk, mely weboldalakat Ön bérelheti.
Ezek nagyformátumú hirdetési oldalak különböző témára szakosodva: ingatlan hirdetés, apró hirdetés, erotikus hirdetés, és még számtalan témában bérelhető weboldal. Ezeket a hirdetői oldalaka gyakorlatilag bármilyen hirdetési témára be lehe állítani.
Beállíthatóak a hirdetés bekérési adotok. Erre azért van szükség, mert mást kérünk be egy ingatlana esetén, mint egy műszaki termék esetén.

 

A weboldal bérlése kockázatmentes

A weboldal bérlés jelentős anyagi kockázatmentességet jelnet, hiszen egy ilyen hirdetési oldal 500 000Ft, vagy több lenne, ha el kellene készíttetni egy weboldal készítő céggel.
A weboldal bérleti díja pedig csak: 5000Ft/hó és még hűségidő sincs a bérleti időszakra.

 

A bérelhető weboldal tudása egy cseppet sem lebecsülendő

Azért ilyen drága megépíteni egy ilyen oldalt, mert a rengeteg funkció (emeltdíjas SMS fizetés, bankkártyás fizetés, automatizált folyamatok, stb. …) mellett olyan kezelő felület áll rendelkezésre, amely lehetővé teszi, hogy Önnek ne keljen programozói csapatot fenntartania, ha bővíteni szeretné a weboldalt.

 

 

 
Amíg a webáruház nyitáson gondolkodik, addig naponta veszíti el a napi bevételét!