Weboldal bérlés

A Weboldal bérlése jobban megéri

Már készen van, csak használnia kell

Azért éri meg bérelni a weboldalt, mert kb. több mint 15 évi bérleti díj fedezi a weboldal elkészítési árát. Tehát egyszerűen nem éri meg nagytudású weboldalt készíteni, ha ilyen olcsón lehet weboldalt bérelni.

Nem csak webáruház bérlési igényeket elégítünk ki. Több weboldal típust is előre elkészítettünk, mely weboldalakat Ön bérelheti.
Ezek nagyformátumú hirdetési oldalak különböző témára szakosodva; ingatlan hirdetés, apró hirdetés, erotikus hirdetés, és még számtalan témában bérelhető weboldal. Ezeket a hirdetői oldalakat gyakorlatilag bármilyen hirdetési témára be lehe állítani.
Beállíthatóak a hirdetés bekérési adotok. Erre azért van szükség, mert mást kérünk be egy ingatlana esetén, mint egy műszaki termék esetén.

A weboldal bérlése kockázatmentes

A weboldal bérlés jelentős anyagi kockázatmentességet jelnet, hiszen egy ilyen hirdetési oldal 8-900 000Ft, vagy több lenne, ha el kellene készíttetni egy weboldal készítő céggel.
A weboldal bérleti díja, weboldal típustól függően; csak: 3 500 - 5 000Ft/hó között van és még hűségidő sincs a bérleti időszakra.

 

A bérelhető weboldal tudása egy cseppet sem lebecsülendő

Azért ilyen drága megépíteni egy ilyen oldalt, mert a rengeteg funkció (bankkártyás fizetés, automatizált folyamatok, stb. …) mellett olyan kezelő felület áll rendelkezésre, amely lehetővé teszi, hogy Önnek ne keljen programozói csapatot fenntartania, ha bővíteni szeretné a weboldalt.

Amíg a webáruház nyitáson gondolkodik, addig naponta veszíti el a napi bevételét!

Kapcsolat

2008 WEBHASZON VÁLLALKOZÁS ©